B&B omgeving Weert

De gemeente Weert ligt in Midden-Limburg. Weert bestaat uit de stad Weert en de dorpen; Stramproy, Swartbroek, Tungelroy, Laar en Altweerterheide. Weert kun je terug vinden op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Wanneer je Limburg over de A2 binnen rijdt is Weert de eerste plaats die je tegenkomt.  Rondom Weert vind je prachtige natuurgebieden. Ook is het erg makkelijk om vanuit Weert even snel naar België te rijden, met de auto maar het kan ook makkelijk met de fiets.

Weert is een stad met een rijke cultuur en historie. Het Weert van nu kent nog steeds het authentieke karakter van vroeger. In de binnenstad en in de omliggende dorpen herinneren allerlei historische monumenten en voorwerpen ons aan het verleden.

Het gebied de ijzeren man

De IJzeren Man is een Natuur en Recreatiegebied waar men van alles kunt vinden om een heerlijke dag door te brengen. Dit kan een dag zijn waar je heerlijk tot rust kunt komen in de mooie natuur omgeving, maar ben je meer voor een uitdagende of Active uitdaging dan kun je dit ook vinden in de IJzeren Man. 

Er zijn wandel paden uitgezet en tevens sportieve wandelpaden waar je tijdens je wandelijgn fitness toestellen vind om hierop enkele oefeningen te doen. Er is een binnen en een buiten zwembad. In het grote buiten zwembad kun je ook duiken en waterskiën. 

Voor de kinderen is er een binnen speelpaleis als een buiten speeltuin. Ook vind je er een kinderboerderij en voor de stoere jongens en meisjes is er het uitdagende Klimbos. 

Voor ieder wat te vinden, Kijk ook eens op de website van de IJzeren Man. www.ijzerenmanweert.nl