B&B Aan de Itterbeek en de evenementen agenda

In de B&B Evenementen agenda vindt u evenementen en activiteiten in de omgeving van B&B Aan de Itterbeek. Enkele plaatsen zijn Roermond, Stramproy, Maasbracht en Stevensweert. De datum dat het evenement plaats vindt en het adres staan hierbij ook vermeld. Heeft u interesse in een bepaalde evenement of activiteit vraag het ons. Mochten we zelf de info niet hebben zullen we dit voor u navragen en zo snel mogelijk aan u doorgeven.  

B&B Evenementen agenda is mede mogelijk gemaakt:

Door VVV Hart van Limburg

Samen met Hart van Limburg zoeken we naar de leukste en mooiste plekjes in midden Limburg. Veel evenementen zijn te voet of met de fiets te bereiken. Sommige activiteiten zullen toch met de auto of openbaar vervoer gedaan mogen worden. Heeft u vragen over een evenement dan stel ons deze vraag. Weten wij het antwoord ook niet dan zullen we het aan vvv Hart van Limburg vragen. Kijk anders eens op hun website. 

178

dagen geopend dit jaar

Het Wonderkabinet-Museum van de vrouw

31 December 2022

In het museum in Echt met de naam Museum van de Vrouw is op dit moment de tentoonstelling Het Wonderkabinet

Reserveren verplicht. Museum Echt Plats 1 te Echt

04

dag(en)

The Fuchsia's

10 July 2022

Toneelvereniging "Spotlight" Haelen De fuchsia’s zijn 2 vrijgezelle dames die op zoek zijn naar een man. Daarbij playbacken zij parodieën op bekende liedjes. Deze worden op ludieke wijze aan elkaar gepraat en zij betrekken het publiek daarbij. De dames worden geassisteerd door een niet zo’n snuggere technicus.

Open Lucht Theater Thorn

24

dag(en)

De tovenaar van Oz

30 July 2022

Een sprookje voor kinderen vanaf 4 jaar “Iedereen heeft het druk op de boerderij, mevrouw West zit achter mijn hondje aan. Was ik maar op een andere plek, het liefst hier heel ver vandaan…”

Open Lucht Theater Thorn

178

dagen dit jaar Op woensdag t/m zaterdag

Hap en Stap Thorn-Wessem-Thorn

31 December 2022

Voor 11,95 euro per persoon kun je bij de VVV Thorn de Hap en Stap Thorn-Wessem-Thorn wandel route kopen (inclusief 3 vouchers voor koffie met vlaai en een kop soep)

VVV Thorn, Wijngaard 14 te Thorn

178

dagen dit jaar te downloaden

Street arts wandeling Weert

31 December 2022

Het heet wandeling maar je kunt ook met de fiets een route langs verschillende Street-art kunstwerken in Weert rijden. De route is in de link onderaan te downloaden en is gratis.

Klik de pijl knop om te downloaden

177

Iedere vrijdag dit gehele jaar

Rondleiding in KeramiekCentrum Tiendschuur

30 December 2022

Keramiekcentrum Tiendschuur in Tegelen biedt kunst en nostalgie op een sprookjesachtige locatie.

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen Kasteellaan 8 5932 AG Tegelen

Heeft u ook evenementen of activiteiten voor onze  agenda stuur dan een mail naar [email protected]. U kunt ook naar onze Contact pagina waar nog enkele manieren staan om contact met ons op te nemen. Wij willen de activiteit graag vermelden op onze B&B Evenementen pagina