Wandelen door Roermond

Wandeling met een gids in Roermond 

Met een groep kun je bij Hart van Limburg uitstekend terecht voor een rondleiding of stadswandeling in een van de mooie Limburgse steden of dorpen. Je kunt er zelfs voor kiezen om samen met een ervaren VVV-gids op pad te gaan. Hij of zij vertelt je meer over de mooie en leuke bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt en neemt je mee naar de meest interessante plekken in de regio.

Een stadswandeling kan bij ons volledig op maat worden samengesteld! Wanneer je met een groep bent is het wel belangrijk dat je vooraf reserveert bij onze afdeling groepsreserveringen. Zij stellen samen met jou een arrangement naar wens samen zodat je optimaal geniet van een dagje uit in Roermond of omgeving. Bel naar 0475 – 330289 of stuur een e-mail naar groepsuitje@hartvanlimburg.nl om te reserveren!

Stadswandeling in Roermond

Via een stadswandeling maak je op een interactieve manier kennis met de historie en bezienswaardigheden in het centrum van Roermond. Roermond is een prachtige stad met oude statige huizen, kloosters, kapellen en kerken. De stad heeft meer dan 750 jaar geschiedenis welke je met een stadswandeling beter leert kennen.

Bij Hart van Limburg heb je volop mogelijkheden voor een stadswandeling in Roermond. Bekijk de website voor meer informatie en reserveer vandaag nog een wandeling!

De Roer in Roermond

Wanneer:

Op afspraak

Waar:

De wandeling vindt plaats in Roermond

Prijs:

Afhankelijk van de wensen. De wandelingen worden op maat samengesteld.

Wie organiseert het:

VVV Roermond

Website Organisatie:

www.benb-aandeitterbeek.nl