VVV-wandeling ‘Kerst in de kapel’

Zondag 18 december 2022 wordt er door het gidsenteam van VVV-Thorn een rondleiding georganiseerd in én om de Kapel Onder de Linden. De Kapel onder de Linden is een eeuwenoude kapel, net buiten Thorn, met een prachtig barok interieur. In de adventstijd wordt de kapel sfeervol versierd. Geniet van de bijzondere verhalen die de VVV-gids vertelt. Na afloop word je getrakteerd op een heerlijk glaasje Glühwein. Wil je mee? Koop dan snel je ticket

De Kapel onder de Linden is een eeuwenoude kapel, net buiten Thorn, met een prachtig barok interieur. Clara Elisabeth, gravin von Manderscheidt- Blankenheim, had in 1673 een zeer goede reden om deze Loretokapel te stichten.

Het VVV-gidsenteam van Thorn gaat je deze kopie van de Santa Casa laten beleven in een bijzondere sfeer, waar de verhalen rondom Maria, kerst en de kapel samenkomen. Van de VVV-gids hoor je deze mooie verhalen, waar vrouwen een duidelijke rol in hebben gespeeld.

De rondleiding wordt gezamenlijk afgesloten onder het genot van een glaasje Glühwein.

Met dank aan VVV Hart van Limburg.

VVV-wandeling 'Kerst in de kapel'

Wanneer:

18 DECEMBER 2022

Waar:

Adres: Kapel 4 Plaats: Thorn

Prijs:

Kosten € 6,00 p.p. inclusief glaasje Glühwein, Kinderen t/m 12 jaar gratis, Op vertoon van de Limburg Card € 1,00 korting p.p.

Wie organiseert het:

https://www.hartvanlimburg.nl/nl/evenement/kerst-in-de-kapel-2022

Website Organisatie:

www.benb-aandeitterbeek.nl