MaasParel boot tocht

Vanuit de B&B Aan de Itterbeek is het maar een kleine afstand naar Thorn. Hier kun je enkele boottochten maken over de Maasplassen en de Maas.

Ontdek de zuidelijke Maasplassen en Grensmaas tijdens deze 2 uur durende rondvaart met de Maaslakei.

Vanaf de aanlegsteiger in Thorn wordt er koers gezet naar Maasbracht. De haven van Maasbracht mag zich rekenen tot de grootste binnenvaarthavens van Europa.  Bijzonder is dat hier de pleziervaart en vrachtvaart naast mekaar te zien is. Bij de drielingsluis stort het Julianakanaal met 11,5 meter verval in de Maas.

Onderweg heeft u een eersteklas uitzicht op de oevers van maasparels Maasbracht, Wessem en Thorn. Houd uw smartphone in de aanslag als we natuurgebied Koningssteen passeren. Of als watersporters ons passeren in dit gebied, dat zowel bij natuur- als avontuurzoekers zo geliefd is. Na deze tocht weet u precies waarom.

Voor een route beschrijving naar de aanlegsteiger vraag Anneke van de B&B Aan de Itterbeek. Zij zal graag uitleggen hoe je hier het beste naar toe kunt rijden.

De rondvaart is in juli en augustus dagelijks mogelijk, aanmelden verplicht. Vertrek vanaf de aanlegsteiger in Thorn om 12.15 uur en om 14.30 uur.

Maaslakei

Wanneer:

01 jul 2022 t/m 31 aug 2022

Waar:

Adres: Aanleg steiger Thorn Plaats: Thorn

Prijs:

Ticketprijs volwassene € 14,50 en kinderen 4 t/m 11 jaar € 8,50. Tickets zijn ook te koop via de VVV Thorn.

Wie organiseert het:

VVV Thorn

Website Organisatie:

www.benb-aandeitterbeek.nl