Kerstmarkt in Thorn

Zondag 11 december is in Thorn wederom de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Midden-Limburg. Wandel langs ongeveer 70 kraampjes in het in kerstsfeer ingerichte centrum van Thorn. Je kunt er vanalles kopen waaronder kerstdecoraties, handgemaakte producten, antiek, kerstcadeaus en nog veel meer. Geniet tijdens je bezoek van sfeervolle muziek van het koor ‘Equal Voices’. Ook zijn er heerlijke verse warme wafels en oliebollen verkrijgbaar!

Kerstmarkt in Thorn

In de ruim 70 stands kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment kerstdecoraties, handgemaakte sieraden, antiek, luxe kerstcadeaus, tuindecoraties en nog veel meer.
Een aantal vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgen voor versgebakken wafels en overheerlijke oliebollen.

Geen kerstmarkt zonder muziek

Er zal sfeervolle muziek klinken en het koor “Equal Voices” neemt u mee terug naar de tijd van Dickens en Scrooge in de straten van Thorn. De kerstmarktbezoeker kan van 13.00-17.00 uur binnenlopen in de prachtige Abdijkerk van Thorn en genieten van een gevarieerde reeks ensembles onder de titel “Abdijconcertino’s”. Deze miniconcerten zijn al jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de Kerstmarkt in Thorn.

Thorn in de sneeuw

Wanneer:

11 december 2022

Waar:

Adres: diverse straten in Thorn Plaats: Thorn

Prijs:

3,50 entree (kinderen tot 12 jaar gratis)

Wie organiseert het:

oa de Koninklijke Harmonie van Thorn

Website Organisatie:

www.benb-aandeitterbeek.nl