Hap en Stap Thorn-Wessem

De Hap en Stap Thorn-Wessem start op het mooie plein de Wijngaard in Thorn en voert, richting de Belgische grens, naar de kapel Onder de Linden met barok interieur. Onderweg geniet je op drie verschillende plekken van de lekkerste hapjes!

Verder gaat de tocht door het bosrijke Meggelveld op naar de Maasboulevard in Wessem. 
Het laatste gedeelte wandel je over de dijk, langs het ‘Parc  Maasresidence Thorn’ (geopend  april 2022) en via de Maasplassen weer terug naar Thorn. 

De wandeling is mogelijk op vrijdag en zaterdag dag, start vanaf de VVV Thorn om 12.00 uur, eerste pauze-locatie geopend vanaf 13.00 uur. Op zondag is de wandeling ook mogelijk vanaf 11.00 uur, eerste pauze-locatie geopend vanaf 12.00 uur.
Bij het Kapelhuis, gelegen naast de kapel Onder de Linden, ontvang je tegen inlevering van je eerste voucher een heerlijkstuk Limburgse vlaai. In het maasdorp Wessem wordt je bij Gasterie De Knip, aan de Maasboulevard, ontvangen met een kop (dag)soep en stokbrood. Terug in Thorn kun je bij grand café ’t Stift onder het genot van een borrelplankje nog nagenieten van deze afwisselde tocht.  

Het is verplicht om vóór vertrek telefonisch aan te melden bij ‘t Kapelhuis en bij grand-café ‘t Stift!

Thorn: VVV Thorn, Wijngaard 14, Hap en Stap Thorn-Wessem inclusief routekaart via het wandelknooppuntensysteem en 3 vouchers, prijs € 14,95 per persoon, de wandeling is ongeveer 12,5 km lang en kan van vrijdag t/m zondag worden gelopen. 

Hap en Stap bij B&B Aan de Itterbeek

Wanneer:

01 jan 2023 t/m 31 okt 2023

Waar:

VVV Thorn Adres: Wijngaard 14 Postcode: 6017 AG Plaats:Thorn

Prijs:

€ 14,95 per Persoon

Wie organiseert het:

VVV Thorn

Website Organisatie:

www.benb-aandeitterbeek.nl