Eynder Pieck Festeyn

Eynder Pieck Festeyn Zaterdag 17 en zondag 18 december vindt het Eynder Pieck Festeyn in Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind plaats. Het museum wordt omgetoverd tot een kerstdorp met kerstkramen, oude ambachten, koren en figuranten in de stijl van Anton Pieck. Geniet van het straattheater, bekijk de vuurwerkshow of bezoek met de kinderen het marionettentheater.

Terug in de tijd

Tijdens het Eynder Pieck Festeyn in Nederweert lijkt het wel of je door een portal terug in de tijd gaat. Het lijkt een groot prachtig Charles Dickens dorp. Je kunt er genieten van een bijzonder gevarieerde kerstsfeer in een prachtig versierd openluchtmuseum. Diverse specialisten laten de oude ambachten herleven, en dat alles in de sfeer van Anton Pieck. Je kan gewoon even lekker er op uit onder het genot van een hapje en drankje, wandelend over de kerstmarkt? Het Eynder Pieck Festeyn is echt iets voor jou. Tijdens dit evenement wordt Eynderhoof omgetoverd tot een Anton Pieckdorp met activiteiten voor jong en oud.

Een mooi gezins uitje.

  1. Kindervermaak voor de jeugd zoals poppentheater en paardjesmolen
  2. Kerstdorp met kramen waar je onder andere kerstdecoratie, nostalgische woondecoratie, kaarsen, gepersonaliseerde kerstballen en mooie ambachtelijke producten kunt kopen.
  3. Diverse oude ambachten in bedrijf uitgevoerd door vrijwilligers met liefde voor het vak.
  4. Muzikanten, koren en live band zorgen voor sfeer.
  5. Straattheater en figuranten in stijl Anton Pieck.
  6. Je vindt er werken van Anton Pieck.
  7. Winterse hapjes en drankjes zoals oliebollen, pannenkoeken, soep, vlees van de grill, warme dranken en nog veel meer.
Eynder Pieck Festijn in Nederweert

Wanneer:

Het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 december

Waar:

Adres: Milderspaat 1 Postcode: 6034 PL Plaats: Nederweert-Eind

Prijs:

Entreeprijs: € 8,00, Kinderen van 4 tot 12 jaar € 4,00, Kinderen tot en met 3 jaar en museumjaarkaarthouders mogen gratis naar binnen. Gezinskaart, 2 volw. en 2 kinderen: € 20,00

Wie organiseert het:

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof

Website Organisatie:

www.benb-aandeitterbeek.nl